Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Quan han canviat les normes de circulació?

Un guardia civil prepara un control de velocidad en una carretera extremeña.

Un guardia civil prepara un control de velocidad en una carretera extremeña.

Fa temps vaig denunciar a les xarxes socials el canvi d'hàbits en la conducció de moltes persones. Quan un servidor va aprendre a conduir, li varen ensenyar a què s'ha d'anar per la dreta, i ques els carrils central i esquerra són per avançar als vehicles més lents. Avui, però, la normalitat és conduir pel carril de l'esquerra i el del centre (falta greu, segons codi de circulació): el carril dret és per 'pardillos' com jo, que encara conduïm com ens van ensenyar.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Denuncio aquest fet perquè això es tradueix amb altres faltes en la carretera: avançaments indeguts per la dreta i augment de velocitat per passar de la dreta al carril pel qual s'ha d'avançar.

Aquests conductors, quan els hi dius que han de circular per la dreta, et diuen que ells ja van a la velocitat que pertoca. Sí, però no per on han de seguir.

I tot això amb la passivitat de la policia, que hauria de vigilar i fer complir les normes de circulació. Potser així evitarien algun accident i a la vegada ajudarien a recuperar una mica de civisme.

Participaciones de loslectores

Másdebates