Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Proves mèdiques cancel·lades pel retard de l'ambulància

Una ambulancia del SEM.

Una ambulancia del SEM.

El servei d'ambulàncies no funciona. Almenys, segons la nostra experiència. Per tres vegades l'ambulància que havia de portar el meu pare a la clínica Girona a fer una prova, exactament un 'spect' cranial amb contrast, i l'havia de recollir per la residència Els Arcs de Pineda de Mar, no ha arribat a temps. Un incís: aquesta medicació que apliquen per fer la prova té una caducitat molt breu de temps. Si no s'arriba a temps, la prova ja no es pot fer. La prova sempre estava programada per les 7.30 hores. Mat i l'acompanyant havia d'estar a la residència dues hores.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Dia 12 de maig. Ll'ambulància arriba passades les 7.30 horas, que és l'hora de la prova i encara ha de passar per Blanes. Arribada a Girona a les 8.45 horas. Anul·len la prova perqueè la medicació per fer-la ha caducat. La residència fa la queixa i parla amb el coordinador de zona perquè no torni a passar.

Dia 18 de maig. Ll'ambulància arriba a les 6.30 horas, però el conductor diu que ha de passar per Blanes i que 'ni de conya' arriba abans de les 8.00 a Girona. Ja no sortim de la residència. Medicament i hora que tornen a perdre a la clínica.

Dia 22 de maig. Torna a arribar tard. Un familiar decideix agafar el cotxe particular i portar el meu pare tot córrer un risc perquè es tracta d'una persona gran amb risc de caigudes i molt delicat. Finalment, li fan la prova. La residència fa més queixes (també a la Generalitat). Servirà d'alguna cosa? Voldríem una explicació de qui correspongui, tot i que com sempre uns es culparan als altres.

Participaciones de loslectores

Másdebates