Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El projecte del tramvia per la Diagonal no té cap ni peus

Fatiga és el que sento davant la polèmica creada amb la proposta que el govern de l’Ajuntament fa volent unir Glories amb Francesc Macià mitjançant el tramvia per la Diagonal. És evident que no és un projecte ni urgent, ni vital per a la ciutat. És més, tots els regidors de la oposició, i també els veïns i botiguers afectats s’oposen al projecte. Ja van votar la consulta d’Hereu i més d’un 80% es van manifestar en contra.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

No fa ni un parell d’anys que Trias va arreglar prou bé l’avinguda i ara és un plaer passejar per ella amb les voreres tant amples. Per tant, no s’entén com el grup de Colau insisteix. Tot el projecte en si mateix ofereix dubtes molt importants. Per exemple, la imparcialitat dels que han fet els informes tècnics, els costos que van des dels 200 milions de la construcció als 500, si es recupera l’explotació, el tràfic no és més dolent que en altres vies cèntriques i les Rondes permeten evitar-lo.

Hi ha 7 parades de metro a menys de 200 metres de la Diagonal al llarg de tot aquest tram (Glories, Sagrada Família, Monumental, Verdaguer, Provença, Gracia, Hospital Clínic). Algú ha pensat en els col·lapses que es formaran quan hi hagi accidents o avaries com els que hi ha freqüentment? En definitiva, aquest projecte no té sentit ni motius clars que el justifiquin. 

Participaciones de loslectores

Másdebates