Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Programa de Formació i Cooperació al Marroc d'Igualada, exemple a seguir

Llegint a l'Enllaç, diari comarcal d'Igualada, trobo la següent notícia. Un grup d'estudiants i tècnics de Fes (Marroc) especialitzats en el treball de la pell han visitat les fàbriques dadobatge de la capital de l'Anoia, prenent bona nota dels seus procesos avançats, afegides a sessions formatives al Campus Universitari d'Igualada. Aquests intercanvis són una part important del Programa de Formació i Cooperació al Marroc, liderat pel Gremi de Blanquers d'Igualada. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Per tant, sembla que Igualada ha adoptat com a solidaritat una modalitat del conegut proverbi "aprendre a usar la canya primer". Un exemple per Catalunya. Especialment els països del Nord d'Àfrica, i particularment els de Magreb, creiem que acceptarien amb satisfacció la col·laboració-cooperació de l'acreditada tecnologia catalana. En podríem dir solidaritat portada a la pràctica. 

Participaciones de loslectores

Másdebates