Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El procés a Catalunya ja no té aturador

El presidente de la Generalitat, Carles Puigdemont, en un acto del PDECat en Barcelona.

El presidente de la Generalitat, Carles Puigdemont, en un acto del PDECat en Barcelona. / FERRAN NADEU

Arran dels canvis fets pel president Puigdemont al Govern de la Generalitat, hi ha qui s'entesta a parlar de dimissions per a fer èmfasi en una possible divisió i una falta de cohesió entre els governants. No ens confonguem, són relleus. I cadascun d'ells és per motius diferents, motius que no s'han de criticar, ni interpretar de manera distorsionada, ni avaluar com a fet derrotista. Al contrari. Anem per bon camí. 

Els dirigents que tenim al capdavant del nostre Govern, actuen amb una convicció absoluta i una fe cega en la llibertat del nostre país, encara no estan cremats, ni imputats. Però si això passés, n'hi haurà d'altres i més que en vindran a agafar el relleu. El que està passant a Catalunya no té aturador. No hi ha prou presons per encabir tothom qui lluita per una democràcia real i per una llibertat d'expressió.

I pel que fa al referèndum, cal tenir en compte la situació actual de Catalunya. El nostre país té molts funcionaris que, com és natural, cadascú té les seves creences i conviccions. Tenim Mossos d'Esquadra, personal de les institucions sanitàries, docents, administratius... Tots ells, com a tals, són conscients que estan al servei del país, i per tant, actuaran en conseqüència i, a títol individual, votaran segons els dicti la seva consciència.

Per això es fa el referèndum. Perquè votarem! I tant que votarem l'1 d'octubre!

Participaciones de loslectores

Másdebates