Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El preu per donar l'esquena a Catalunya

El presidente del Gobierno, Mariano Rajoy, el pasado 12 de julio llegando al Congreso.

El presidente del Gobierno, Mariano Rajoy, el pasado 12 de julio llegando al Congreso. / JUAN MANUEL PRATS

Senyors Rajoy i altres membres del Govern central espanyol:

Molt em sembla que en el tema de Catalunya vostès no estan actuant  intel.ligentment... És possible? De fet, no sóc una experta en política, ni tan sols m'agrada, però com a catalana, els dic que els entenc: és evident, vostès no volen deixar anar 'la gallina de los huevos de oro' que sempre ha estat Catalunya en les seves aportacions de diners al Estat espanyol, el  retorn dels quals vostès han gestionat tant malament...

Si haguessin estat més intel.ligents haurien fet algunes coses més a Catalunya. Ja saben, infraestructures molt necessàries (en alguns casos, ja aprobades des de fa anys) i la gent estaría més contenta  perquè veuria que dels diners que aporta a l'Estat ens els tornen d'alguna manera.

Les autovies gratuïtes sense cotxes, els aeroports sense avions, els  AVE sense passatgers que s'han fet arreu de l'Estat, quan aquí tenim unes mancances tan grans -desdoblament N-II, obres AVE Sagrera, gestió de l'aeroport...- no fan, creguin-me, més que augmentar el nombre de persones que creuen que, com a mínim, si els nostres diners els gestionem nosaltres, podrem millorar moltes coses.

Tot i que de independentistes sempre n'hi ha hagut i sempre hi haurà,  potser, només potser, vostès s'haurien estalviat aquest clam per la independencia que ara fem d'una forma tan insistent i persistent.  Però està clar que, com que jo de política no entenc, potser és que els interessa crear tot aquest malestar i culpar del tots els mals del país els catalans...

Participaciones de loslectores

Másdebates