Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La precarietat laboral és un greu problema

Fa una estona que estic llegint la premsa i arribo als estudis fets per l’Institut Cuatrecasas. Al seu anuari diu que  aquest estudi és un recull d’observacions fetes pels directors de Recursos Humans de grans empreses com MercadonaEl Corte InglesBBVABankiaGas Natural, etcètera. Diuen que l’última reforma no ha complert les expectatives que tenien, que els jutges han frenat molts EROS i que així no poden rejovenir les plantilles amb costos baixos, que la flexibilitat no és suficient, i que s’ha instaurar un acomiadament per inadaptació a les noves tecnologies.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Si el poc recolzament legal que tenim els treballadors es limita més, tal i com demanen aquests directius, no sé què passarà, però el que està clar és que tornarem a l’època de l’esclavisme, que és el que volen. Pregunteu-li al vostre fill o veí que no té feina, quan li surt una oportunitat, en quines condicions ha de treballar. Jo tinc familiars que els avisen avui al vespre per anar-hi demà al mati, o un dilluns per anar-hi el dimarts. O que després de 12 mesos treballant per una ETT el fan fora i contracten a un altre treballador. Al cap d’un any el tornen a cridar i encara volen més flexibilitat.

Amb uns salaris que són irrisoris i amb uns dirigents polítics que són incapaços de veure la realitat i buscar solucions, que l’únic que fan és discutir entre ells i preparar les properes campanyes amb els nostres impostos. ¿Per què no oblideu que els que tenim una nòmina ens tenen més que fitxats?

Tenim un problema molt gros amb el treball i ningú vol buscar les solucions.

Participaciones de loslectores

Másdebates