Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Portar matrícula no ens convertirà en ciclistes modèlics

Estación de Bicing de la Rambla de Catalunya con la calle de Diputació.

Estación de Bicing de la Rambla de Catalunya con la calle de Diputació. / CARLA FAJARDO

Al llegir el que volia la Síndica de Barcelona sobre les matrícules i assegurances de bicis ja vaig tenir clar que tenen un problema: no saben què fer. Si creieu que soluciona el problema, endavant, jo faré aquest esforç; però els altres ciclistes, els futurs nous, els turistes i els nens no sé... Què guanyarem?

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Jo us puc ajudar. Com a ciclista urbà que sóc, puc donar dues petites pinzellades de moltes que hi ha. El problema és que les bicis van sense llums a la nit i no són conscients que són un vehicle. Dit això, m'agradaria una campanya de l'Ajuntament treballant conjuntament amb la Guàrdia Urbana, per exemple, regalar llums o multa, el ciclista escull, ja s'ha fet a Holanda amb èxit: obviament, el ciclista demana llums. No fa falta indagar molt per veure a quines hores hi ha més accidents.

Ja per acabar, demano una altra cosa: feu més fàcil l'accés a la normativa. És molt difícil entendre-la com una bici: que si la DGT diu una cosa, que si l'Ajuntament diu l'altre, que si la Guàrdia Urbana entén la que vol ... Quan algú es fa del Bicing (entenem que és la seva primera bici) hauria de venir amb la normativa clara, cosa que mai ha passat.

M'agradaria comentar més coses però si us plau, no us penseu que posar un numeret a la bicicleta farà que siguem modèlics per la societat del dia a la nit.

Participaciones de loslectores

Másdebates