Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Piqué té raó

De les declaracions de Gerard Piqué desprès del partit França-Espanya, em quedo amb la cita que va fer del que succeeix a la llotja del Bernabeu i la diferencia de criteri en la imputació de jugadors del Barça i del Madrid.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El Govern espanyol ha deixat expirar el termini per contestar les preguntes parlamentàries d'En Comú Podem sobre una possible evasió d'impostos de Cristiano Ronaldo per desviament a un paradís fiscal de 150 milions d'euros rebuts per contractes dels seus drets d'imatge per evitar la corresponent tributació. El ministre d'Hisenda Cristóbal Montoro no ha respost a les preguntes que li van formular a la mesa del Congrés malgrat que el jugador té oberta una investigació per l'Agència Tributària dels exercicis fiscals 2011, 2012 i 2013.

En sentit contrari, Messi Neymar han estat imputats pels mateixos fets. Piqué va dir que no li agradava la gent que hi ha a la llotja del Bernabéu i com mouen els fils a l'Estat espanyol, referint-se a Florentino Pérez i la cap de l'advocacia de l'Estat, Marta Silva, principals artífexs del processament de Messi i Neymar i de fer els ulls grossos amb Cristiano.

La directiva del Barça, per boca del seu vicepresident ha ratificat les paraules de Piqué. És una excel·lent notícia.

Participaciones de loslectores

Másdebates