Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Per un tren regional quiotidià entre Portbou i Cervera

Estación de Renfe en Portbou. 

Estación de Renfe en Portbou. 

El dissabte 25 de febrer torna a haver-hi una jornada de mobilitzacions a favor del tren convencional i per unes interconnexions ferroviàries dignes entre Portbou Cervera de la Marenda.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Tenim molts exemples, molts problemes per la manca de correspondència ferroviària entre Cervera de la Marenda i Portbou. Però a partir de la desaparició, a l'Estat francès, dels trens nocturns, les connexions Cervera-Portbou cada dia es degraden més. Per altra banda, ADIF no compleix res. A primers d'enguany s'havien de començar unes obres vitals a l'estació de Portbou d'elevació de les andanes i res de res. La mortificació és brutal. Portbou-Cervera estan esdevenint els poble més marginats i mortificats de tot Catalunya i d'Europa.

Per altra banda, la solució seria senzilla, Però hi ha una terrible manca de voluntat política de la RENFE/ADIF i de la SNCF per poder aprofitar satisfactòriament aquest enllaç internacional del tren convencional. Fan molta falta bones connexions i millora d'amplitud d'horaris, que tornin els trens de nit, amb correspondència amb els trens RENFE/SNCF, que hi hagi bitllets combinats transfronterers a preu popular, que els retorns de trens buits estiguin inclosos al servei de passatgers... I en el futur, si us plau, que hi hagi un servei transfronterer quotidià regional entre NarbonaPerpinyà, Cervera, Portbou, Figueres Girona.

Participaciones de loslectores

Másdebates