Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"¿Per què haig de pagar la taxa de residus domèstics d'un habitatge buit"

Molins de Rei. Planta de selección y separación de envases.

Molins de Rei. Planta de selección y separación de envases. / AMB

He rebut en herència un habitatge que va ser del meu pare. Fa tres anys que la vivenda és buida, doncs encara en vida del pare, l'inquilí va ser desnonat per impagament del lloguer. I segueix buida a dia d'avui perquè s'ha de rehabilitar dels nombrosos desperfectes i destrosses del últim ocupant.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Doncs bé, com que l'habitatge és buit i no hi viu ningú, lògicament no s'hi genera cap tipus de residu. No obstant això, l'Ajuntament ens segueix cobrant la taxa de gestió de residus domèstics al propietari del immoble. Interposada instància reclamant la devolució de l'import, m'és denegada, argüint un munt d'articles i disposicions de l'esmentada taxa.

Vaja que és com si vostè va a un restaurant a dinar, li fan pagar per endavant només entrar, i quan és disposa a la taula per començar a menjar li diguin: "Ja se'n pot anar que ja a dinat". Jo entenc que no és pot cobrar un producte no entregat, o un servei no satisfet, doncs en cas contrari seria simple i planament un robatori. D'això jo en dic la dictadura de les Administracions. Paga sí o sí.

Participaciones de loslectores

Másdebates