Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Per fi els locals de Barcelona podran gaudir de música en directe

Fins ahir, el privilegi de la programació musical en viu el tenien unes poques sales de Barcelona, programant allò que ells volien a preus "no populars". Aquells bars que durant anys s'han atrevit a programar de forma estable i gairebé en la clandestinitat (23 robadors, Heliogabal, la Ramona, la Resistencia, etcètera) estan des d'ahir d'enhorabona. Per aconseguir grans canteres de músics del futur, els estudiants de música necessiten espais per fer públiques les seves creacions i Barcelona en tenia una carència tremenda. Treballar-ho des de la base donarà a Barcelona gran nombre d'oportunitats de descobrir nous talents.

Entretodos

¿Estás a favor de que todos los bares de Barcelona puedan ofrecer música en directo?

Envíanos tu opinión sobre la decisión del Ayuntamiento de Ada Colau

Evidentment, cal respecte pel veïnat, però com a copropietari d'un d'aquests bars, us puc assegurar que va fer molt més mal a la convivència veïnal la llei antitabac del 2011. Les queixes sempre són per gent que fa soroll al carrer, mai ha estat per música a l'interior. Gràcies Institut de Cultura, bona feina.

Participaciones de loslectores

Másdebates