Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Un 'sí' pel canvi

Miquel Iceta, el pasado 15 de octubre, tras ganar las primarias del PSC. 

Miquel Iceta, el pasado 15 de octubre, tras ganar las primarias del PSC.  / JORDI COTRINA

'Un sí pel canvi'. Aquest va ser el lema amb el qual el Partit  Socialista va concórrer a les passades eleccions generals. Els votants socialistes volien un Govern de canvi i, en el pitjor dels casos, que fossin altres formacions polítiques les que avalessin a Mariano Rajoy com a president del govern.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Sento molta tristesa i impotència en sentir algunes veus del socialisme que prefereixen donar suport a Rajoy (perquè abstenir-se en aquest cas és avalar-lo) que intentar un Govern de canvi amb Podem i els nacionalistes catalans. Almenys, dirigents com Miquel Iceta escolten la veu de la militància i mantindran el 'no' a Rajoy i al  PP. El PSC en cap cas trencarà la disciplina de partit: mantindrà la paraula donada als militants. Serà, en tot cas, un gest simbòlic, ja que en principi la resta de diputats, tret d'alguna excepció, s'abstindran. És per això que vull agrair a Iceta i a tots els dirigents socialistes catalans que siguin fidels als votants  i militants i mantinguin el 'sí pel canvi'. D'altres, com l'andalusa Susana Díaz, el castellanomanxec Emiliano García-Page o l'extremeny Guillermo Fernández Vara, apostaran per un 'sí per la continuïtat', és a dir, un 'sí' als copagaments farmacèutics, un 'sí' a la reforma laboral del PP, un 'sí' a no buscar una solució a la qüestió catalana...

Participaciones de loslectores

Másdebates