Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Pati ple de vidres a l'Escola Bressol Camp de l'Arpa

Des de l’AMPA de l’Escola Bressol Municipal Camp de l’Arpa volem denunciar que el passat 29 de febrer es van desprendre sobre la porta de l’escola uns panells de vidre de la residència Alchemika. Des d’aquell dia tenim l’entrada principal de l’Escola, així com els patis dels infants, tancats per raons de seguretat i neteja. L’accés al recinte es realitza per la sortida d’emergència, des d’aleshores habilitada com a “nova entrada”.  

Les mesures anunciades des del Consorci d’Educació de Barcelona no han arribat o resulten totalment insuficients. Tant l’Escola com la Biblioteca pública Caterina Albert, situada al costat, conten ara mateix només amb un sol accés. Això suposa un risc per a la seguretat dels infants i usuaris. A més, el terra del pati de l’escola, de tipus cautxú i porós, ha sigut netejat tres vegades i continua havent-hi vidres esmicolats. 

Volem: una persona de suport al centre mentre duri l’habilitació de la porta principal; agilitat en els treballs i mesures per garantir la total seguretat pels usuaris; i la substitució immediata del terra del pati per un material tipus ceràmic o terratzo, de porositat i rugositat adequades.

 

Participaciones de loslectores

Másdebates