Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

L'Onze de Setembre, una bona data pel referèndum

Senyeres y estelades en la histórica manifestación de la Diada del 2012.

Senyeres y estelades en la histórica manifestación de la Diada del 2012. / ALBERT BERTRAN

El Govern espanyol no pactarà mai cap referèndum. Tot el contrari, utilitza tota la seva força política, jurídica i econòmica per tal que renunciem al procés. Les inhabilitacions, les actuacions dels fiscals, les amenaces a funcionaris i empresaris, i la lectura esbiaixada de la Constitució per a no cedir en res és la mostra que Espanya no vol deixar que els catalans puguem exercir el nostre dret a decidir.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

I jo ho entenc. No m'agraden les formes poc democràtiques que fan servir, però és que si Catalunya marxa, Espanya haurà de repensar la seva viabilitat, tant econòmica com social. Per això crec que nosaltres, els que volem votar en referèndum, hem de saber utilitzar la nostra força, que també és molta.  A la unitat (¿Comuns, a què espereu?), la fermesa, el respecte i els valors democràtics i pacífics que ens caracteritzen, hem de sumar-hi la capacitat de convocatòria dels últims Onze de Setembre

Proposo que l'ANCÒmnium i l'AMI convoquin per la propera Diada la més gran manifestació que mai s'hagi vist. I el nostre president ha de convocar el referèndum justament per votar-lo el proper Onze de Setembre. M'imagino dos milions de catalans als carrers el dia de la votació, ¿qui ho podria aturar això? Ho intentaran abans, però si ens mantenim ferms i units, no podran aturar-nos.

Participaciones de loslectores

Másdebates