Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Obama fa història a Cuba i Hiroshima

El 21 de març Barack Obama va visitar Cuba per promoure el compliment dels drets humans a aquest país, especialment la llibertat d’expressió i associació. Avui la Casa Blanca ha anunciat que el President Obama visitarà a finals de maig, amb l’objectiu de fomentar la consecució de la seguretat i pau mundials, la ciutat d’Hiroshima, on els Estats Units va llençar una bomba atòmica el 1945. Cap de les dues visites va acompanyada de cap acord entre països, però suposen un gran avenç en la normalització de la relació amb els països de Cuba Japó. No només contribueixen a millorar la relació entre les institucions i empreses dels països, sinó que també ajuda a coagular la ferida que encara tenen alguns ciutadans cubans i japonesos per les víctimes dels conflictes que els han enfrontat.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Elogio també el fet que Obama i el govern que lidera no facin un ús partidista d’aquestes visites i reunions, però, sobretot, el seu projecte de reconciliació i de millora de relació amb els països de Cuba i Japó, una política que tan es distancia dels pensaments amb què Donald Trump, candidat a liderar el Partit Republicà, pretén arribar a governar els Estats Units.

Participaciones de loslectores

Másdebates