Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

En la neteja dels orins dels gossos, queda molt a fer

Varias páginas en internet ofrecen excelentes planes para disfrutar de las vacaciones junto a nuestras mascotas.

Varias páginas en internet ofrecen excelentes planes para disfrutar de las vacaciones junto a nuestras mascotas.

Així com s’ha millorat ostensiblement en la recollida dels excrements canins, el control i la neteja dels orins encara està a les beceroles. I el que és pitjor, el fenomen s’ha interioritzat de tal manera en la ciutadania que ben pocs tenen la consciència de ser partícips o còmplices d’un acte incívic.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Així, els propietaris actuen impunement, permetent que les seves mascotes emporquin lliurement parets, voreres, mobiliari urbà o rodes de cotxe. Per altra banda, els vianants no gosen recriminar a l’infractor, ja sigui per (excés de) prudència, indiferència o resignació.

Finalment, l’Administració i els cossos de seguretat es mostren absolutament negligents en l’adopció de mesures coercitives i sancionadores. Sí, d’acord, hi ha pocs pipicans, ensinistrar el gos és difícil en aquesta circumstància i costa agençar els espais que el teu ca enfardissa, però també és clar que, on hi ha voluntat, hi ha medis. Exercitem-la, doncs, i evitem que el nostre entorn sigui Can Pixa.

Participaciones de loslectores

Másdebates