Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Música amb masclisme a la Festa Major de Salt

El Castillo de Fuegos concluirá la Fiesta Mayor de Sadadell 2015

El Castillo de Fuegos concluirá la Fiesta Mayor de Sadadell 2015 / PetitSabadell.cat

Estiu, època de festes majors arreu de Catalunya. El cap de setmana del 22 al 25 de juliol era el torn de Salt: activitats, concerts i correfoc.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Dia rere dia es presenten situacions indesitjables, caracteritzades per un discurs masclista massa arrelat en la nostra societat. Doncs, la Festa Major de Salt no queda exempta de dites situacions. Dissabte 23, últim concert: el torn d'Orquestra Montecarlo. Cantaven cançons de tot tipus i el concert prometia; la diversió semblava assegurada.

En aquest cas, el cantant conduïa la major part del xou, interactuava amb el públic i l'animava. Des de l'inici fins al final del concert, en les seves paraules podíem observar un to masclista, fins al punt de dirigir-se a nosaltres, al públic, amb les següents paraules: “On estan les noies solteres aquesta nit?” I seguidament animar a tothom a cantar: “A por ellas, oee... a por ellas, oee...”.

Una situació molesta, intolerable, indesitjable. Condemno aquests fets, aquest discurs, aquest to masclista arrelat en el seu pensament; les dones, ni solteres ni amb parella, no som un objecte a caçar. 

Participaciones de loslectores

Másdebates