Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El motiu del rebuig a Susana Díaz a Catalunya

La presidenta de Andalucía, Susana Díaz, y el expresidente del Gobierno José Luis Rodríguez Zapatero, en un mitin en Jaén.

La presidenta de Andalucía, Susana Díaz, y el expresidente del Gobierno José Luis Rodríguez Zapatero, en un mitin en Jaén. / EFE / JOSE MANUEL PEDROSA

En la seva campanya a favor de Susana Díaz, Zapatero ha comentat que hi ha prejudicis dintre de la formació socialista catalana contra la presidenta andalusa pel fet de ser dona i andalusa.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Deixant de banda que atacar els teus propis militants no és la millor manera d'aconseguir suports, no crec que hi hagi cap tipus de discriminació general per qualsevol d'aquests dos fets.

Cal recordar que no fa tants anys a la Generalitat hi havia un president d'origen andalús. La raó perquè Susana Díaz no és gaire estimada a Catalunya són els seus actes: sospitosa de moure els fils d'una gestora que va donar la presidència a Rajoy.

Participaciones de loslectores

Másdebates