Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Mobilitzada, sense por i a Brussel·les

Partidarios de la independencia desplazados a Bruselas, se fotografían en el centro de la capital.

Partidarios de la independencia desplazados a Bruselas, se fotografían en el centro de la capital. / EMMANUEL DUNAND (AFP)

He participat en els actes dels dies 1-O, 3-O, 8-N, en les dues concentracions al Parlament i en la majoria d'actes que s'han realitzat al meu poble. I també he anat a Brussel·les.

Escric després de veure una nova onada mediàtica en contra del procés i que ens vol desmotivats, que se'n riu dels exiliats, que culpa als empresonats, que furga en la derrota de la no-violència i legitima el 155 violent.

Jo contesto que no estic gens desanimada, al contrari, cada vegada estic més orgullosa d'aquest poble que tan pacíficament reclama els seus drets. Era molt conscient que aquest camí no seria fàcil ni curt.

Jo estic mobilitzada, sense por i a Brussel·les.  Què faran els catalans i catalanes com jo? Seguirem endavant i anirem a votar el 21-D.  Demostrarem un altre cop al món la força de la nostra lluita democràtica. Votarem i reconeixerem el resultat.  Si el resultat no agrada, ens seguiran aplicant el 155? Seran tan democràtics com els mobilitzats i sense por?

Participaciones de loslectores

Másdebates