Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El meu barri, La Marina

Vista aérea del barrio de la Marina, en Sants-Montjuïc.

Vista aérea del barrio de la Marina, en Sants-Montjuïc.

Nosaltres vivim en un barri molt bonic, on hi ha molts parcs amb arbres i plantes, en els quals podem jugar a l'aire lliure, amb la pilota o anar en bicicleta amb els amics.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La nostra festa major és molt divertida, la gent balla, canta i parla amb els seus veïns. A més a més, es fan moltes activitats per a nosaltres, els nens, com la festa dels fantasmes, la de les carrosses de Nadal o la de Carnestoltes.

També hi ha moltes botigues on comprar el que necessites i, fa poc, han afegit autobusos nous. Només manca el metro, però de segur que no trigarà gaire.

Malauradament, existeix un problema, hi ha gent que no sap apreciar el que tenim i embruten el terra amb les caques dels gossos, les quals no recullen. Diuen que no hi ha pipi-cans. Potser és veritat, encara que si les recollissin, no les trepitjaríem i les sabates estarien netes. Tenim contenidors per les escombraries, però hi ha qui la llença a terra, cosa que no entenem, i fa molta pudor el carrer. Un altre inconvenient és el soroll que hi ha de vegades, la gent cridant o molts cotxes que toquen el clàxon i els fums que emeten.

Si tots féssim un petit esforç, milloraríem aquest que ja creiem que és un bon barri.

Classe de 5è A de l'escola Seat

Participaciones de loslectores

Másdebates