Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Mestres que critiquen aquells que els critiquen

Clase de segundo de primaria del Institut Escola Turó de Roquetes practicando ’mindfulness’.

Clase de segundo de primaria del Institut Escola Turó de Roquetes practicando ’mindfulness’. / JULIO CARBO

Com cada estiu, assistim a una de les batalles més ancestrals.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

En un dels bàndols, aquells que s’atreveixen a insinuar que els mestres gaudim de moltes vacances, que qüestionen tot el que fem i aprofiten les xarxes per manifestar-se. A l’altra banda del ring, els ofesos, tips de tantes calúmnies i reivindicant la seva honorabilitat.

I us preguntareu, per què passa això? Probablement, en el primer dels casos, la gelosia i la desinformació en són les protagonistes. I en l’altre, sembla que molts tenen la necessitat de demostrar que sí, que tot s’ho mereixen amb escreix, i així entren al joc.

Doncs bé, s’anuncia que des de ja es pot desfer aquest cercle viciós. Els primers disposeu de dues opcions: recuperar l’oblidat art d’informar-vos abans de dictar sentència, o recordar que hi ha un lloc anomenat universitat on podeu cursar una carrera que es diu magisteri i després presentar-vos a unes oposicions i... Tatxan! Fi de les vostres angoixes!

I els segons, recordem per què vam decidir fer-nos mestres, tanquem els ulls i albirem aquelles mirades plenes de vida i curiositat i només a ells, als que tenim al davant cada dia, demostrem-los per què som i no només fem d’educadors.

#STOPjustificacions #ProuDemagògia #ViscaL’educació! 

Participaciones de loslectores

Másdebates