Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Més música clàssica a TV-3

Fa anys, abans que la crisi se n’endugués tantes coses, els meus caps de setmana venien marcats per la música. Em llevava d’hora, dissabte mirava els concerts de La 2 i diumenge gaudia dels concerts del canal 33. La crisi se n’endugué un dels canals catalans i, amb ell, els concerts de diumenge. Cert que els concerts de TVE, que s’han mantingut, són de qualitat, si bé una mica repetitius en intèrprets i escenaris. Els concerts de TV-3eren variats, tant els de producció nacional com estrangera, amb diversitat d’artistes i escenaris.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

TV-3va mantenir quatre canals. Opino que no és imprescindible que la canalla estigui mirant televisió a tota hora, però en el canal 33, els caps de setmana i durant el dia, no queda ni un minut per a la cultura. Tot són ninots. El canal Esport 3 és el canal esportiu, donant-se la peculiaritat que, quan hi ha un esdeveniment esportiu important, aquest es tramet pel canal generalista, i a vegades, pels dos canals a l’hora. Quina finalitat té, doncs, un canal esportiu si no es pot mantenir la programació general? I el canal 3/24 va emetent, pesadament, el mateix telenotícies a tota hora. Entre quatre canals no es podrien recuperar dues hores, només dues hores els cap de setmana, per tal que els aficionats a la música clàssica poguéssim tornar a gaudir de concerts de la OCB o de la OSV, gravats al Palau o a l’Auditori, o d’altres grans orquestres internacionals en preciosos entorns? És que tot ha d’ésser futbol, cotxes, motos i pel·lícules de clatellades?  

Diuen que la cultura d’un país es pot mesurar per la quantitat de ‘Steinways’ per hectàrea. També es pot mesurar per la presència de la cultura als mitjans. Ah! I gràcies per programar els programes de jazz a les tres de la matinada.

Participaciones de loslectores

Másdebates