El Periódico

Senyors del PP, hi ha comportaments injustificables

Jaume Farrés BoadaOlesa de Montserrat

¿Qué opinas del tema de discusión? ¿Qué te parece la aportación de este usuario? Envía tu opinión para participar en el debate.

Domingo, 15 de octubre del 2017 - 19:40 h

De vegades costa trobar una expressió apropiada per manifestar un estat d'ànim. No és fàcil, gens fàcil. Malgrat intentar guardar les formes i procurar ser educat, hi ha situacions que ho dificulten i de vegades arriben a superar la voluntat de mantenir el control. Els sentiments gasten males passades, per això són sentiments.

Dos coneguts personatges ja desapareguts, Fernando Fernán Gómez i José Antonio Labordeta, l'un del món del teatre i del cinema, l'altre del món de la cançó i de la política, en són un bon exemple. Cadascun d'ells, òbviament per motius diferents, en un moment donat i en públic, va utilitzar l'expressió: 'Váyanse a la mierda'. No ho pretenc justificar però he de dir que ho puc entendre.

Dic que ho puc entendre perquè si els senyors i les senyores del PP, també d'altres de posicionaments afins, després de presenciar les imatges de l'actuació de la policia nacional i la guàrdia civil a Catalunya i després de llegir els articles publicats a la premsa mundial, encara tenen el desvergonyiment de justificar i enaltir actituds i comportaments indignes, propis d'altres èpoques, mentint sobre la realitat dels fets sense cap mena d'escrúpol, no trobo altra manera d'expressar el que sento, no em queda cap més recurs que dir'ls-hi tal com diuen F. Fernán Gómez i J. Antonio Labordeta: 'Váyanse a la mierda'.

Participaciones de los lectores

Volver a los orígenes

José Manuel Fernández-Arroyo Barcelona

Los dogmas de cualquier índole no son innatos del ser humano, sino que se inoculan a través de los adoctrinamientos de los individuos o co... Seguir leyendo

¿Director de Felicidad?

Laura Catalán Sant Pere de Ribes

Cuando un trabajador se siente feliz y satisfecho con su trabajo, la empresa consigue ser más productiva. Por eso algunas empresas para motivar a sus empleados más a... Seguir leyendo

El Barca, por encima de todo

Jose Maria Prous Torrelles Barcelona

El fuego nos quema, la política también

José Manuel Fernández-Arroyo Barcelona

¿Quién representa a los que no somos ni independentistas ni unionistas?

José María Verdu Barcelona

Triste situación la que vivimos en Catalunya

Pablo Arnaiz Martínez Sant Cugat del Vallés

Los promotores del 'procés' deben ser realistas

Federico Trias Palomeque Blanes

Un proceso muy largo

Gloria Fernández Girona

'Salvar al soldado Puigdemont'

Salvador Soler Agudo Tarragona