Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Maristes: no fem més víctimes

Sóc la mare d’una alumne de l’escola de Maristes Sants les Corts, i d’un dia per un altre he vist com cada dia es parla de l’escola que a P-3 vàrem decidir que fos la dels nostres fills. Tot el que surt és molt trist i desagradable i crec que cal denunciar-ho als jutjats i responsabilitzar a totes les persones implicades o institucions que es consideri que havien de tindre una altre actuació. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Però també vull fer un prec. No causem més víctimes. En refereixo que, en aquest moment, els nostres fills també estan patint aquesta situació. La seva escola surt cada dia a tots els mitjans de comunicació, tenim periodistes al voltant fent fotografies. Ens veiem obligats a parlar d’abusos sexuals a casa, quan encara per raons d’edat, no hem pogut parlar serenament amb els nostres fills de que és el sexe. També vull recordar que aquesta escola té, i ha tingut, molts mestres exemplars. Degut a la manera en que s’està presentant aquest cas a tota la societat, ells també ho estan patint molt.

Per tant, si us plau, denunciem als jutjats tot allò que hagi passat, demanem responsabilitats a qui en tingui, i parlem serenament de quines han de ser les prevencions que cal pendre perquè mai més no torni a passar, però no fem de tots aquests casos particulars la novel·la de la tarda. Hi ha moltes persones que avui també estem patint-ho molt.

Participaciones de loslectores

Másdebates