Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Manca d'espais verds a Barcelona

TURÓ DE LA PEIRA Una de las grandes zonas verdes de Nou Barris.

TURÓ DE LA PEIRA Una de las grandes zonas verdes de Nou Barris. / ELISENDA PONS / RICARD CUGAT

Valoro positivament els objectius de l’Ajuntament de Barcelona, però hi ha actuacions que em sembla que no encaixen amb les expectatives dels que els hem recolzat, com ara en el cas que voldria exposar. L’Esquerra de l’Eixample, el barri on visc, té una densitat de població enorme i hi ha una gran manca d’espais verds. L’índex de contaminació supera tots els límits establerts. Fa uns anys, l’Ajuntament va fer-se amb el solar que ocupava un convent de Germanetes dels Pobres. Aquella mitja illa es va acordar de pacificar-la i crear-hi un parc . 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Els veïns ens vam entusiasmar. Ben aviat 'Germanetes s’ha convertit en un lloc d’esbarjo on persones de totes les edats podem disfrutar d’una mica d’aire net i un trosset de cel! Però això no ha durat gaire. Se’ns ha anunciat que aquest jardí quedarà reduit a un mini-passadís d’interior d’illa: s'hi construiran diversos edificis destinats a equipaments socials. Segur que són necesaris, però ja hi ha diversos estudis sobre el munt d’edificacions buides a la zona, on aquests serveis es podrien instal·lar…

 Té sentit doncs que, per una banda es promogui la reducció de la contaminació i per l’altra es destrueixi una zona verda que ja funciona? Què volem? Encara més ciment per enterrar un parc i un espai de convivencia pel que tant s’ha lluitat? 

Participaciones de loslectores

Másdebates