Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Machado, immortal a Sabadell i arreu

Antonio Machado.

Antonio Machado.

Pena, molta pena amb la seva dosi de vergonya afegida, és, ara mateix, el que sento a l'assabentar-me del informe d'un suposat historiador que ha lliurat a l'ajuntament de Sabadell recomenant suprimir dels carrers d'aquesta ciutat, noms tant insignes com el de Góngora, Bécquer, Goya, Tirso de Molina o el mateix Espronceda, només per citar-ne uns quants. Sembla ser que finalment, Machado ha estat indultat.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La veritat que informes com aquest, fan mal a la intel·ligència però que sobre tot fan mal al seu autor. Tractar de, més o menys, de desafectes a Catalunya, i aconsellar la retirada dels seus noms dels carrers sabadellencs, no és cap insult a aquests personatges immortals. Senzillament, és un insult a la Història. Aquesta Història, que, afortunadament, passarà de llarg absolutament de l'autor d'aquesta bestiessa i dels seus inductors.

Espero que tot plegat no tiri endavant, la ciutadania d'aquesta ciutat reaccioni i que facin sortir els colors als qui han provocat aquest enrenou que ningú demanava ni esperava. I que pel bé de la cultura en general, i de la catalana en particular, aquests grans noms que volen esborrar dels carrers de la ciutat vallesana, continuin lluint a les plaques corresponents. I si es fa, aquesta gent seran la riota del el món. I amb tota la raó.

Participaciones de loslectores

Másdebates