Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Independència amb potestat sancionadora

El diputado de Junts pel Sí, Lluís Lach, en el Parlament.

El diputado de Junts pel Sí, Lluís Lach, en el Parlament. / FERRAN SENDRA

Hem pogut comprovar, pels mitjans de comunicació i visió de vídeos de diferents conferències impartides pel cantautor i diputat, Lluís Llach, posant-ho de manifest, com s'aplicarà la Llei de Transitorietat Jurídica.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Ens hem quedat de pedra. Els independentistes amaguen el que no els interessa dir perquè no ho sàpiga l'Estat, però la realitat és que "qui diu les veritats, perd les amistats", o sia, els vots. Igual va passar amb el jutge Vidal, a qui li va costar la carrera política, recentment iniciada, dir que s'estaven recollint dades fiscals il·legalment. Pretenen portar el procés fins a les últimes conseqüències, amb la màxima opacitat i, deixeu-me dir-ho, "amb nocturnitat i traïdoria".

S'omplen la boca dient que és un procés pacífic i democràtic. Com i de quina manera? Volen convocar un referèndum sense cobertura legal i, per a més 'inri', pretenen la cobertura mitjançant la famosa Llei de Transitorietat, que tampoc la tindrà, doncs s'aprovarà pel Parlament sense disposar de competència. Amb tot això i si el resultat del pretès referèndum fos favorable, declararan unilateralment la independència.

Amb aquest bagatge descaradament il·legal i de total desobediència, volen a més forçar la seva aplicació, mitjançant la potestat sancionadora, contra els funcionaris i la ciutadania desobedient, segons va remarcar el senyor Llach, dient "ha quedat clar?". Doncs sí, i veient al president fent-li costat, encara més clar. 

Si així ha de ser la nova República, senyors, "val més boig conegut que savi per conèixer".

Participaciones de loslectores

Másdebates