Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Llars que passen fred

Muchas familias no tienen medios para mantener en condiciones de habitabilidad sus viviendas.

Muchas familias no tienen medios para mantener en condiciones de habitabilidad sus viviendas. / ELISENDA PONS

Arriba el fred d'hivern i les llars comencen a escalfar-se; no totes, però. N'hi haurà aquelles que no podran encendre's o que hauran de funcionar per sota la necessitat, perquè saben que no podran fer front a les factures posteriors. Per tal de posar-hi remei, la lluita contra la pobresa energètica impedeix els talls de llum de les empreses subministradores a les persones vulnerables que responguin a un informe previ dels serveis socials. Tothom qui ho necessita en disposa, però, d'ell? En coneixen prou bé els passos a seguir per part dels ciutadans més vulnerables?

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Els talls de llum en llars precàries poden causar, i causen, perjudicis irreparables. Hi ha llars que passen fred, llars on s'emmalalteix. Potser si els preus fossin també més humans tindrien més opcions. Potser si els sous d'alguns directius deixessin de tenir tants zeros pel darrere podrien arribar a ser empreses més humanes. La pobresa energètica hi és, a la nostra societat en moltes llars. A massa.

Participaciones de loslectores

Másdebates