Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

L'injust descrèdit del PSC

Miquel Iceta, durante una intervención en el Parlament.

Miquel Iceta, durante una intervención en el Parlament. / FERRAN SENDRA

Des de fa temps, observo amb tristesa la campanya de descrèdit que alguns mitjans de comunicació estan fent contra el Partit dels Socialistes de Catalunya. Penso que és preocupant la imatge que alguns d'aquests donen d'aquesta formació política perquè en la majoria dels casos no és la real.

Molta gent pensa que el PSC no és un partit d'esquerres, que va contra Catalunya, que va contra la democràcia, entre altres coses. A més, crec que moltes de les informacions  que apareixen a les xarxes socials tampoc ajuden a crear un relat que sigui el veritable reflex de la realitat.

Si el PSC no fos un partit d'esquerres, Ernest Lluch no hauria creat i promogut la sanitat pública i universal i  Marta Mata no hagués defensat l'escola pública. Em sap molt de greu les desqualificacions que han rebut els alcaldes socialistes, així com Miquel Iceta, per intentar buscar una solució acordada al conflicte creat, al temps que han defensat la legalitat.

En realitat, el problema és faltar a la veritat de manera reiterada. És cert que el PSC ha comès errors en la seva història però penso que els insults i amenaces que han rebut els seus alcaldes són fruit de la intolerància i les faltes de respecte d'algunes persones que no conceben que hi hagi gent que pugui pensar diferent i, per tant, són conseqüència del pensament únic que impera en alguns sectors independentistes.

No podem tolerar de cap de les maneres que hi hagi catalans de primera i de segona ni que pel simple fet de defensar idees diferents es desqualifiqui de la manera que s'està fent. En definitiva, a tots aquells que critiquen de forma desproporcionada als socialistes, m'agradaria que tinguessin una mica de memòria històrica perquè si avui en dia Catalunya és el que és, en part, és gràcies a la tasca de milers i milers de militants del PSC que van lluitar pels drets i les llibertats, tot defensant la democràcia.

Participaciones de loslectores

Másdebates