Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

L'espectacularització de la informació

Ada Colau con J.J.Vázquez (’Deluxe’, T-5).

Ada Colau con J.J.Vázquez (’Deluxe’, T-5).

Marta Sánchez Martínez

És evident com alguns programes de televisió estan prenent en consideració la situació política actual. Tant és així que inclús alguns programes, especialment de premsa rosa, estan convertint la informació en espectacle i acaba esdevenint una propaganda política. És el cas d'alguns programes televisius com El programa de Ana Rosa o Sálvame.

Una de les poques vegades que he posat la televisió durant aquesta setmana, vaig coincidir amb l'emissió de l'entrevista del presentador de Sálvame Deluxe a Ada Colau. Però tal era la poca professionalitat i el caire de tafaneria que Jorge Javier volia treure, que no vaig trigar ni deu minuts en canviar de canal. Els aspectes més neguitosos van ser com intentaven remarcar que el programa no volia entrar en política, tot i que durant els primers cinc minuts ja van mencionar i opinar sobre la situació política. Tanmateix, van ser diverses les grans errades respecte a informació personal de l'alcaldessa de Barcelona, davant la que l'entrevistada es va sorprendre. 

És clar com alguns programes de comunicació només volen fer audiència deixant de banda la seva raó de ser i creant un gran espectacle dels temes d'actualitat. 

Participaciones de loslectores

Másdebates