Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

L'escola catalana es basa en valors, no en odi

Batas escolares en una jornada de huelga en la escuela Gravi de Barcelona.

Batas escolares en una jornada de huelga en la escuela Gravi de Barcelona. / ELISENDA PONS

No, no tot s'hi val, senyor Garcia Albiol. El que ha dit del sistema educatiu català és una calúmnia cap als docents, una greu ofensa cap a la nostra tasca diària. Un dirigent íntegre i honest no fa ús de la mentida per treure'n rèdit polític. S'ha de ser molt cínic per llençar aquestes greus acusacions d'adoctrinament sobre la nostra comunitat educativa.

Desconec l'escola on va anar, però el castellà, on el va aprendre? A la clandestinitat, potser? Porto més de 25 anys treballant a l'escola catalana, educant els nois i noies en l'esperit i el pensament crític, el respecte, la diversitat i la llibertat. Principis que no li són molt propers ateses les seves afirmacions.

No, senyor Albiol, a l'escola catalana no s'educa en l'odi. Revisi, li recomano, revisi i rectifiqui les seves paraules que són d'una gran irresponsabilitat i força malintencionades, perquè aquests tipus de declaracions sí atien i fomenten l'odi cap a Catalunya. Mentrestant, i malgrat les seves amenaces, jo seguiré 'adoctrinant' dia rere dia en pro dels valors que regeixen l'escola democràtica.

Participaciones de loslectores

Másdebates