Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Les abusives condicions que pateixen els interins d'Ensenyament

Una clase de P3, en un colegio de Barcelona.

Una clase de P3, en un colegio de Barcelona. / MÓNICA TUDELA

De sobres són conegudes per tots les condicions laborals dels interins del Departament d'Ensenyament. El que potser no saben molts o no s'ha comentat massa, és el fet que hi ha interins que es passen prop de 8 anys per ser trucats per a una substitució per primera vegada, i que aquestes substitucions són irrenunciables sense justificació alguna que valgui per al departament a l'hora de renunciar la plaça adjudicada. Si resulta que treballes a mitja jornada de tardes i esperes completar un sou fent substitucions als instituts o altres centres en alguna vacant, no accepten una renúncia si resulta que aquesta coincideix de ple  amb el teu horari laboral. No accepten cap justificació a l'hora de renunciar, i cap és cap, ja sigui per motius de salut, dificultat de transport, etc.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El Departament actua de manera radical i automàticament et fan fora de la borsa i no et pots apuntar fins la propera obertura de llistes que només succeeix un cop a l'any. Automàticament tornes a situar al final de la llista perdent el teu número d'ordre que tants anys has trigat a obtenir. Amb aquest sistema buit de sentit i empatia, pretenen, suposo, educar al futur professor en les seves competències bàsiques.

Participaciones de loslectores

Másdebates