Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Kris necessita recuperar la seva gossa Sara

Corre per les xarxes socials una petició d'ajuda per a Kris, un noi búlgar que viu al carrer, al barri de Les Corts de Barcelona amb la seva gossa Sara. Segons s'explica, els Mossos d'Esquadra li van requisar l'animal per comprovar si es tractava d'un cas de maltractament animal. Els testimonis diuen just el contrari, però Kris no ha recuperat a la seva companya malgrat que els mossos li van dir que li retornarien en unes hores.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

No vull posar en dubte les bones intencions del cos de Mossos d'Esquadra, ni els pocs dispositius i mecanismes de protecció del benestar dels animals, però ja sigui per error, inoperància, retards injustificables o per una burocràcia inhumana una persona i la seva gossa es troben en una situació inadmissible, l'un vivint al carrer, l'altre en una gossera separada del seu company. És això just? És aquest l'objectiu que es buscava amb l'acció policial? No ho crec, i les més de 30.000 persones que han signat la sol·licitud d'ajuda tampoc.

Potser els que hem llegit aquesta sol·licitud només hem vist una part de la història, però el que és clar és que l'administració ha actuat només en interès del gos, no del seu propietari, i el resultat ha estat encara pitjor. Ningú de l'administració mourà un dit per ajudar com cal a Kris i la seva amiga, la gossa Sara?

Participaciones de loslectores

Másdebates