Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Irregularitats inacceptables al Ministeri de l'Interior

Imagen del documental de TV-3 ’Las cloacas de Interior’. 

Imagen del documental de TV-3 ’Las cloacas de Interior’.  / TVC

Estic completament confós, tant que es vanagloria el Govern central que estem en un Estat de Dret i que davant de tot cal respectar les lleis, doncs no entenc que davant l'evidència en les irregularitats comeses per part del Ministeri de l'Interior exposades al documental 'Las cloacas de Interior', Fiscalia no obri immediatament una línia d'investigació, si més no per aclarir els fets davant l'opinió publica.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Encara que, pel que sembla, probablement no els interessa, ja que el més factible és que molts d’ells formin part dels mateixos desguassos i la vergonya seria tan gran que haurien de dimitir gairebé tots.

La passivitat que demostra el poble davant aquests fets, i d'altres de no menys rellevants relacionats també amb Catalunya, és preocupant i alarmant. Si acceptem aquestes irregularitats no sé on ens conduiran, però de segur que a res de bo.

Participaciones de loslectores

Másdebates