El Periódico

La aportación de los lectores

Publica una carta del lector

Infraestructures: s'acaba la paciència

@silviamajo

Jordi Lleal GiraltBadalona

¿Qué opinas del tema de discusión? ¿Qué te parece la aportación de este usuario? Envía tu opinión para participar en el debate.

Viernes, 19 de mayo del 2017 - 11:53 h

En el cúmul de despropòsits del Govern espanyol, ara resulta que el trajecte previst per les mercaderies que van d'Algesires a la Jonquera és passar per Madrid, la capital del poder estatal, que quedi clar. ¿L'actual caos a l'aeroport del Prat, amb cues d'hores per passar pel control de passaports, està que peta, amb el 'virrei' Millo demanant paciència als passatgers que perden vols i sortides de vaixells, és d'una ineficàcia monumental o potser és un boicot? ¿No sabien des de fa temps les noves disposicions de la UE? A Madrid no hi ha aquestes cues interminables, ¿què passa allà, no hi ha tants passatgers en trànsit o potser és que hi ha els mitjans necessaris? ¿Fins a quin nivell de paciència, per la ineficàcia de l'Estat espanyol, estan disposats a suportar els catalans? ¿Els de l'empresa Hutchinson, fins quan esperaran que es compleixi la promesa de connectar per autopista i ample de via europeu el port de Barcelona? ¿Els soferts usuaris dels trens de Rodalies, quants anys hauran de suportar uns trens, unes instal·lacions i uns serveis que són obsolets? ?¿La paciència dels que transiten per la N-II esperant que s'acabi l'autovia, quan més ha de durar? ¿La paciència del Govern català, quantes vegades haurà d'aguantar els menyspreus del Govern central quan convoca una reunió i el delegat del Govern a Catalunya i AENA no es presenten? Per cert, l'aeroport del Prat guanya 500 milions d'euros a l'any i rep les escorrialles en inversions.

S'acaba la paciència i s'ha acabat el bròquil (com diu la cançó). Vosaltres ja m'enteneu!

Participaciones de los lectores

Carta de la Penya Blaugrana de Puerto Rico

Javier L. Inclán Presidente Penya Blaugrana de Puerto Rico

Estimado Sr. Bartomeu:... Seguir leyendo

Marxeu per sempre de Catalunya

Jaume Farrés Boada Olesa de Montserrat

Duele ser un traidor en ambos bandos

Víctor Molero Sant Boi de Llobregat

N'estic fart!

Carles Ramos i Portas Alella

Reprender y reprimir

Ricard Gimeno Barcelona

Ara només es pot anar cap endavant

Carmen Alemany Barcelona

Realment no sé per on començar. Són tantes les coses que hem remouen per dins que es fa difícil.... Seguir leyendo

"Yo solo quiero vivir en paz"

Marian Ortega García Esplugues de Llobregat

Un país donde quepamos todos

Montse Pérez Perdigón Barcelona

Les obscures figures de Mordor

Àngel Comas Izquierdo Salou

La Muntanya del Destí, mai derrotada per aquella pacífica gent, feia temps que tornava a escopir foc. Un foc fred i fètid com la mort. Sabien q... Seguir leyendo