Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Hipnotitzats per una pantalla d'un mòbil

Dos jóvenes usando la nueva aplicación para móviles Pokémon Go.

Dos jóvenes usando la nueva aplicación para móviles Pokémon Go. / AFP / DREW ANGERER

Vaig pel carrer fent esses i no estic èbria, simplement és que miro d’esquivar la gent que va fixa a la pantalla del mòbil i no mira per on camina. Hipnotitzada i ignorant el cel blau. Ara, només faltava l’últim invent: aquest bitxo que es pot virtualitzar i fer tan real des de qualsevol racó del món.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Hi ha empreses que s’entesten en d’idiotitzar-nos. Hi ha llaminadures tecnològiques que volen fer-nos caure en la idiotesa absoluta.

Viatges amb AVE i has d’escoltar que l’individu del costat té dentista o una visita a unes bodegues. Vas a dinar i el primer que fa el teu comensal és instal·lar el seu dispositiu al costat de la forquilla i el ganivet.

¿Per què no deixem el mòbil dins d’un calaix i n’evitaem les vibracions perjudicials? ¿Per què no ens dediquem a mirar als ulls de la gent i a escoltar la melodia de la seva veu?

Vull estar més atenta a les connexions humanes que no pas a les xarxes i als núvols que no acabo d’assimilar per on naveguen.

Participaciones de loslectores

Másdebates