Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El heavy metal no té espai a les festes de la Mercè

Imagen de las fiestas de la Merçè del 2011.

Imagen de las fiestas de la Merçè del 2011.

En certes èpoques de l’any, els mitjans de comunicació ens ofereixen una sèrie de tòpics que semblen obligatoris i que donem per fet. Per exemple, a principis de setembre cal parlar de l’estrès postvacacional.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Doncs bé, una d’aquestes cantarelles que es repeteixen sense fonament en els darrers anys és sobre l’oferta musical de les festes de la Mercè. Sembla obligatori que tota crònica periodística inclogui, per defecte, el que l’oferta musical de la Mercè és “per a tots els gustos”. Aquesta frase la trobem en agendes culturals, noticies a la televisió, als diaris...

Doncs bé, no per ser més repetida és més certa. Enguany, i com sempre, l’oferta musical no “és per a tots els gustos”. De nou, s’han oblidat del heavy metal, un estil amb innombrables seguidors a Barcelona i que, de nou, torna a ser oblidat i no representat.

Que es deixin els tòpics a casa, si us plau, perquè hi ha moltíssima gent, entre la que m’incloc, que no podrà gaudir de la seva música preferida, per enèsima vegada, a les festes que paguem entre tots.

Participaciones de loslectores

Másdebates