Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

T'han robat la T-Trimestre? Compra-te'n una altra

Estaación de la Línea 4 del metro de Barcelona 

Estaación de la Línea 4 del metro de Barcelona 

M'han robat la T-Trimestre. Amb l'agreujant que 1) sóc de Terrassa (és a dir, habitant de la Terra Mitjana segons el sistema tarifari integrat) i 2) que l'havia comprada aquell mateix matí. Resultat: 269 euros menys a la butxaca.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Al marge de l'emprenyamenta d'haver estat robada, el que sento ara mateix és impotència. No envers el lladre, sinó envers ATM (Autoritat de Transport Metropolitans), FGC (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya) i TMB (Transports Metropolitans de Barcelona). 

Un cop explicat el meu cas a les autoritats pertinents i demanant una solució, la seva resposta és que en aquests casos, i cito textualment, "s'ha donat molt de frau sobre aquesta qüestió amb denúncies falses per obtenir títols gratuïtament" o "la tecnologia de la banda magnètica no permet poder anul·lar la targeta o donar de baixa la targeta, i per tant, no és possible fer-ne una compensació en cas de pèrdua o robatori". De fet, de TMB ni tan sols han contestat. Gràcies.

La inseguretat ja no ve donada perquè un dia que jo tornava de la feina em van obrir la cremallera de la jaqueta i em van robar una recepta farmacèutica, la targeta de fitxar a la feina i un T-Trimestre. La inseguretat és total quan la resposta per part d'algú que en teoria ha de vetllar pel servei és, finalment: Espavili i compri un altre abonament. 

La meva mare em va dir: "Sort que no va ser el mòbil". Doncs mira, mama, resulta que el meu mòbil val menys que la T-Trimestre. I a més, el puc inutilitzar a distància, ja que la tecnologia, en aquest cas, sí que ho permet. Potser havia estat millor que em robessin el mòbil.

'Bon Karma', diu una campanya del metro que em trobo de camí a la feina cada dia. No serà el que estan acumulant ATM, FGC ni TMB, això segur.

Participaciones de loslectores

Másdebates