Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Grip aviària a Girona: Tant de bo les aus no desapareguin

Un grupo de patos, sobre el estanque helado de Puigcerdà (Cerdanya).

Un grupo de patos, sobre el estanque helado de Puigcerdà (Cerdanya). / JOAN CASTRO/ CLICK ART FOTO

La grip aviària fa que ara s'hagi de sacrificar de moment 17.300 ànecs domèstics d'una granja de Sant Gregori, prop de Girona. Abans s'havia trobat una cigonya morta als Aiguamolls de l'Empordà i així es va detectar el primer focus d'aquesta malaltia que està recorrent tota Europa. Els aiguamolls són zones que contenen moltes aus i per això ara hi ha mesures especials per evitar-ne la propagació.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Cada dia quan vaig a treballar passo pels Aiguamolls de l'Empordà i em sorprèn algun tipus diferent d'au. Hi poden passar volant cents i cents i l'espectacle que formen al cel és per gaudir-lo. De vegades, se t'apropa volant més baix algun exemplar del qual no sabria ni dir el nom. D'altres, en anar a pujar al cotxe, acabada la feina, hi pots ensopegar amb una cigonya o alguna gavina de mesura considerable, d'aquelles que se't queden observant amb una impertinència que acaba per fer-te riure. Tant de bo aquest regal d'ocells i aus no ens desapareguin.

Participaciones de loslectores

Másdebates