Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Gràcies pel 0-5 i pel Dream Team

Gràcies Johan per haber triat el Barça i la seva gent en detriment d'altres opcions que haurien estat més lucratives. Gràcies per haver-nos transmès els teus coneixements i la te va particular visió d'interpretar el futbol. Gràcies per haver canviat la mentalitat i la dinàmica d'un club que estava avesada i resignada a sucumbir al sabor amarg de les derrotes.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Un especial agraïment per aquell històric 0-5 al Bernabéu i per haver-nos regalat aquell estratosfèric gol amb l'Atletic de Madrid que et va convertir a "l'holandés volador", el qual vaig poder gaudir en directe quan era petit.

Gràcies per haver construït el Dream Team, per haver exportat el futbol total de l'escola holandesa, per haver esdevingut un referent i un revolucionari futbolístic, i per les magnífiques tardes que ens has fet gaudir. I malgrat la teva personalitat rebel i controvertida, moltes vegades criticada, gràcies per haver sigut fidel als teus principis, a les teves idees, a un club i a un poble amb el qual t'has identificat de manera plena i leal.

I finalment, per haver estat l'artífex inicial i promotor d'aquest formidable i exitós Barça que actualment ens omple de goig partit rere partit.

Participaciones de loslectores

Másdebates