Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Gràcies als bons professionals de l'Hospital de Mataró

Una imagen de archivo del Hospital de Mataró. 

Una imagen de archivo del Hospital de Mataró. 

El dia 19 de setembre del 2017 en van fer una intervenció per colocar-me una protesi de genoll a l'Hospital de Mataró. Va dirigir l'operacio el doctor Jaume Auleda. Des d'aquest escrit el vull felicitar, a ell i al seu magnific equip, per la gran tasca que van realitzar. Sento que s'apropa la seva jubilació i el trobarem molt a faltar. Per la seva gran professionalitat i la seva desinteressada dedicació envers els seus pacients, la sanitat necessita persones com ell.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

També vull felicitar a tota la primera planta, a les infermeres, auxiliars, l'equip de neteja, cuina... Faig constar que a l'any 2000 també vaig ser operat del maluc per aquest mestre de la traumatologia.

En aquest hospital hi ha grans professionals, con la doctora Margarida Solans i la doctora Montserrat Mauri, per donar alguns noms. El que sobra són les maleïdes retallades. Vull felicitar també a tot l'equip de rehabilitació d'aquest hospital per la seva gran dedicació i, en particular, a l'Aida Martínez, la meva fisio.

Per últim vull que consti el bon servei dels professionals de les ambulàncies.

Participaciones de loslectores

Másdebates