Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Un gos va envestir el meu fill tirant-lo pels aires"

Dia 23 d'abril, dia de Sant Jordi, al voltant de les 11:00 a la Plaça de la Concòrdia, al barri de Les Corts. Per qui no la conegui és una plaça per a vianants molt maca. Doncs bé, estem xerrant tranquil·lament la meva dona i jo amb els meus pares, i avis dels nostres tres fills, la Mar de 7 anys, el Joan de 4 anys i el petit Edu de quasi 2 anys. Aquest últim comença a caminar per la plaça i de sobte, un gos de mida mitjana, ve a tota velocitat pel seu costat dret i l’envesteix amb tanta força que l'eleva l’aire i el fa caure de cara a terra.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

L’Edu té el nas una mica tort, la barbeta plena de rascades, la part interior del llavi superior amb un tall, i una geniva ferida. Doncs bé, el propietari ens mira amb cara de lluç bullit i ens diu: "home ha estat sense voler". Jo no m'ho podia creure. Jo i el meu pare, i avi de l'Edu, el varem recriminar durament per no portar el gos lligat, quan apareix un altre propietari de gos, i ens diu: "home, no ho ha fet volent".

El que més ens molesta és la falta de responsabilitat dels propietaris de gossos. Jo ja crec que el propietari no li va dir al gos que envestís el meu fill petit, però és que el gos és seu i és la seva responsabilitat. Si no la saben assumir i fer que puguem conviure tots plegats, que no tinguin gossos. 

Participaciones de loslectores

Másdebates