Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La factura de la llum provoca esgarrifances

Joan S. Puig Pasqual

Joan S. Puig Pasqual / Joan S. Puig Pasqual

Resulta que ara que fa més fred s'encariran els rebuts de l'electricitat. Just quan més necessari és el seu consum, més cara la pagarem, convertint Espanya en un dels països on més ha pujat la factura en els últims anys.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El més curiós és que siguin aquestes empreses responsables de la nostra electricitat i el seu elevat preu les que paguin sous exorbitants als seus directius; uns directius que sovint compten amb el mèrit previ d'haver exercit algun alt càrrec polític tal com haver estat membre del govern. La llista fa esgarrifar, encara molt més de les esgarrifances que provoca el fred d'aquests dies.

Hi ha serveis que haurien d'estar a l'abast de tothom. L'electricitat i l'aigua són alguns d'ells. En comerç, fer negoci és lícit; però enriquir-se a costa de la necessitat ja rep un altre nom. Cada vegada que veig aquests sous tan desproporcionats amb els de la majoria de professionals penso que mai, sota cap concepte, haurien d'existir ni estar acceptats en un ordre democràtic que pretén la justícia i la igualtat general de tothom.

Participaciones de loslectores

Másdebates