Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Un exalumne dels Maristes: Benítez no ha de fer que es taqui l'escola

Són dies de records pels alumnes dels Maristes Les Corts. Per pocs  --amb els que em solidaritzo, recolzo, i admiro per enfrontar-se a  aquesta situació--  de records esfereïdors, i deplorables; fets delictius que han de ser perseguits per la justícia. I per la majoria  d'exalumnes, com jo, de records que ara es transformen en  tristesa: ens sentim absolutament enganyats i decebuts  per part d'una persona a la que molts admiràvem.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Aquest no és altre que Joaquín Benítez. I és aquí quan considero  que hom ha de ser just,  perquè la majoria d'alumnes d'aquesta  Institució ens sentim orgullosos de la formació rebuda.

Les greus actuacions delictives portades a terme  per una persona no ha de tacar l'honrosa trajectòria dels Maristes a  Catalunya, el que no vol dir que, si s'han volgut amagar els fets  denunciats, s'hagi de respondre també legalment.

I dic honrosa, perquè als 40 anys retrobant-me amb els companys  d'escola vaig comprovar com tots ens sentíem orgullosos d'haver  format part dels Maristes, en menor o major mesura. I no tan sols  satisfets, de la pròpia escola de Les Corts, també de les activitats i  colònies en les que vàrem participar gràcies als Maristes Catalunya.

Per això, ara ja en primera persona, m'he sentit obligat a demanar  públicament objectivitat i rigor, i que els greus actes del ja  deplorable 'Beni' no impedeixin de veure la gran trajectòria de la  institució Marista. Jo, en part, sóc el que sóc gràcies a l'educació  rebuda a aquesta escola que s'ha estigmatitzant tant aquests dies. 

Participaciones de loslectores

Másdebates