Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Escoles Cristianes: On està l'autocrítica sincera?

He llegit les declaracions d'E.Puig Jofra a l'article La patronal Escola Cristiana s'avergonyeix de l'escàndol de pederàstia dels Maristes sobre els abusos a menors en escoles religioses, que algú ha qualificat de sol·licitud de perdó per part del secretari general d'aquesta entitat. Jo li voldria plantejar el repte de rellegir-se el seu escrit amb mirada neta per analitzar si en realitat més que perdó, ha fet una encesa propaganda de la seva institució.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

És lamentable que s'aprofiti d'un fenomen tan trist, per treure'n profit. No es pot demanar perdó sincer fent una glosa tan interessada i sectària. No s'adiu a una sincer sentiment de penediment senyalar que d'abusos també n'hi ha a la família i en d'altres àmbits. Tampoc convenç quan explica els propòsits d'esmena. No descriu cap acció concreta d'autoregulació i persecució dels delictes. Simplement ho considero com una descompressió posterior a les angúnies que han passat en el període de preinscripció per al nou curs. Ara sabem que no els ha anat malament... Qui dia passa, any empeny.

Participaciones de loslectores

Másdebates