Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Escalfor per les víctimes de l'atemptat

Velas y mensajes en recuerdo de las víctimas del 17-A en la Rambla.

Velas y mensajes en recuerdo de las víctimas del 17-A en la Rambla. / JORDI COTRINA

Imagino que com tothom, vaig tenir les primeres notícies dels atemptats en un moment imprevist. Ho vaig sentir a la ràdio sortint del gimnàs, on havia anat a perdre el temps, o guanyar salut; no ho sé. Una situació que va quedar relegada a una importància nul·la en ser conscient de totes les notícies que després vindrien. El dolor m'embargà. Dolor per persones que mai he conegut i que no podré conèixer. De països alguns dels quals mai hi seré. Perfectes desconeguts, sacrificats brutal i inútilment per uns adolescents en un altar d'odi. Desconeguts que des d'aquell moment no han abandonat els nostres pensaments.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

També he vist el dolor dels familiars i amics dels terroristes. Fins i tot el d'una educadora social que els conegué quan eren nens. També aquest dolor és seu.

Aquesta carta no serà llegida a Canadà, Itàlia, Bèlgica, Portugal, Estats Units ni Austràlia. Tampoc al Marroc. Ni als incomptables estats d'origen dels ferits; però tant és.

Potser dissabte o diumenge veuran en les seves televisions i diaris que volem ser amb ells, compartint el seu dolor, en la mesura que la llunyania pugui fer-los arribar una mica de la nostre adolorida escalfor.

Participaciones de loslectores

Másdebates