Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Els turistes ja han pres la muntanya pelada

Imagen del Carmel, una de las zonas de Barcelona donde más proliferan las antenas de las radios piratas. 

Imagen del Carmel, una de las zonas de Barcelona donde más proliferan las antenas de las radios piratas.  / FRANCESC CASALS

La muntanya pelada és una dels llocs més màgics, alhora que desconeguts, de la ciutat de Barcelona. Com a mínim, ho era fins ara. Sortint a córrer, el nostre recorregut acostumava a ser el mateix: un cop baixats de la Creueta del Coll enfilàvem les corbes del carrer Santuari per trencar a la dreta en unes amagades escaletes que, continuant amb els corriols serpentejants, pujàvem fins al cim del qual també es coneix com el Turó del Carmel. Arribar a dalt era el premi. Les vistes i la tranquil·litat que es respirava feia inevitable l'aturada.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La sorpresa va arribar quan, per primera vegada, ens trobem a dalt de tot una colla de turistes prenent unes cerveses aprofitant les vistes. De tots era sabut que les bateries antiaèries de la Rovira ja feia temps que estaven massificades. Però està clar que els nouvinguts han sabut trobar una nova víctima. Quants més llocs tinguin, més n'ocuparan. Quin serà el següent pas? La Creueta del Coll? El Putxet?

Mentre uns avancen, a uns altres ens tocarà recular. Queda poquet perquè ens hàgim de buscar noves rutes per córrer.

Participaciones de loslectores

Másdebates