Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Els nens i La Marató 2017

Parte del equipo de colaboradores del disco y libro de ’La Marató’ del 2017.

Parte del equipo de colaboradores del disco y libro de ’La Marató’ del 2017. / Eloi Codina

Aquest diumenge, 17 de desembre, se celebra la Marató dedicada a les malalties infeccioses. Com cada any, es recaptaran diners per a la investigació per tal de lluitar, en aquest cas, contra les malalties infeccioses. Des de fa un temps, la campanya de sensibilització ens arriba per mitjans de comunicació diversos, així com l'anunci de les activitats i col·laboracions, com poden ser comprar el disc i el llibre que s'hi relacionen. La participació és oberta, però les circumstàncies en què vivim ara immersos no estan impedint que aquesta sigui com sempre majoritària i que segueixi dient molt de nosaltres com diu la campanya.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Els escolars han pogut participar fent els murals de la Marató. Cada classe ha fet un mural de grans dimensions i han estat informats gràcies a una conferència feta per entesos sobre el tema. Els meus alumnes van conèixer més sobre aquestes malalties, gràcies a la infermera que els ho va explicar amb dades i bons consells. Quan ella els explicava que s'havien de rentar les mans abans dels àpats, ells reconeixien que ja els ho deien a casa, però que de vegades no ho feien. Crec que a partir d'ara quan els ho diguin ja en faran més cas. De la importància d'aquest hàbit i d'altres en van prendre més consciència.

Participaciones de loslectores

Másdebates