Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Els estudiants de la zona universitària volem Bicing

La parada de Bicing de plaza de Catalunya.

La parada de Bicing de plaza de Catalunya. / DANNY CAMINAL

Recordo els primers dies de la universitat. Com a usuari de Bicing, em va sorprendre que en una zona amb un volum tan gran d'estudiants no hi hagués ni una estació de Bicing. Els darrers mesos, un grup d'estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Barcelona hem tingut l'oportunitat d’investigar una mica sobre el tema, i hem realitzat un projecte amb la finalitat de millorar la mobilitat, incidint especialment en solucionar aquesta absència.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Les excuses de la falta de parades és degut a que s'acumularia la demanda de bicicletes a unes hores del dia molt concretes. ¿Nosaltres ens preguntem per què altres universitats com la Pompeu, on tenen els mateixos problemes de demanda de bicicletes, tenen fins a quatre parades just al davant?

Aprofitant que a la pròxima licitació de Bicing del 2018 afegiran unes quantes parades, esperem que l'ajuntament permeti que els estudiants de zona universitària poguem tenir l'opció d'escollir aquest transport tan sostenible.

Participaciones de loslectores

Másdebates